Beşiktaş Altay Maçı / 79ezcsfrppp0vm - Karşılaşmada fırat aydınus görev alıyor.

Haftasında beşiktaş, i̇zmir'de altay ile karşı karşıya geldi. Futbol takımımız, yeni sezon öncesi türkiye'deki ilk hazırlık maçını bugün (29 temmuz) i̇zmir'de altay ile yapacak. Karşılaşmada fırat aydınus görev alıyor. Haftanın açılış maçında altay ile beşiktaş karşı karşıya geldi. Haftasında oynayacağı altay maçının kamp kadrosu belli oldu.

Haftasında beşiktaş, i̇zmir'de altay ile karşı karşıya geldi. Tbquolb2i85xom
Tbquolb2i85xom from i2.milimaj.com
Haftanın açılış maçında altay ile beşiktaş karşı karşıya geldi. Futbol takımımız, yeni sezon öncesi türkiye'deki ilk hazırlık maçını bugün (29 temmuz) i̇zmir'de altay ile yapacak. Dakikada gökhan töre'nin sağ kanattan yaptığı ortada . Haftasında beşiktaş, i̇zmir'de altay ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmada fırat aydınus görev alıyor. Haftasında oynayacağı altay maçının kamp kadrosu belli oldu. Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan tam 11 futbolcu kadroda yer . Altay ile beşiktaş bugüne kadar 87 maçta karşı karşıya gelmiştir.

Futbol takımımız, yeni sezon öncesi türkiye'deki ilk hazırlık maçını bugün (29 temmuz) i̇zmir'de altay ile yapacak.

Futbol takımımız, yeni sezon öncesi türkiye'deki ilk hazırlık maçını bugün (29 temmuz) i̇zmir'de altay ile yapacak. Haftasında oynayacağı altay maçının kamp kadrosu belli oldu. Mücadele bornova aziz kocaoğlu stadyumu'nda oynanıyor. Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan tam 11 futbolcu kadroda yer . Dakikada gökhan töre'nin sağ kanattan yaptığı ortada . Haftanın açılış maçında altay ile beşiktaş karşı karşıya geldi. Altay ile beşiktaş bugüne kadar 87 maçta karşı karşıya gelmiştir. Karşılaşmada fırat aydınus görev alıyor. Haftasında beşiktaş, i̇zmir'de altay ile karşı karşıya geldi.

Mücadele bornova aziz kocaoğlu stadyumu'nda oynanıyor. Dakikada gökhan töre'nin sağ kanattan yaptığı ortada . Futbol takımımız, yeni sezon öncesi türkiye'deki ilk hazırlık maçını bugün (29 temmuz) i̇zmir'de altay ile yapacak. Haftanın açılış maçında altay ile beşiktaş karşı karşıya geldi. Karşılaşmada fırat aydınus görev alıyor.

Haftanın açılış maçında altay ile beşiktaş karşı karşıya geldi. Xibdeqoqxqhutm
Xibdeqoqxqhutm from i2.milimaj.com
Mücadele bornova aziz kocaoğlu stadyumu'nda oynanıyor. Futbol takımımız, yeni sezon öncesi türkiye'deki ilk hazırlık maçını bugün (29 temmuz) i̇zmir'de altay ile yapacak. Dakikada gökhan töre'nin sağ kanattan yaptığı ortada . Haftanın açılış maçında altay ile beşiktaş karşı karşıya geldi. Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan tam 11 futbolcu kadroda yer . Haftasında beşiktaş, i̇zmir'de altay ile karşı karşıya geldi. Haftasında oynayacağı altay maçının kamp kadrosu belli oldu. Karşılaşmada fırat aydınus görev alıyor.

Karşılaşmada fırat aydınus görev alıyor.

Altay ile beşiktaş bugüne kadar 87 maçta karşı karşıya gelmiştir. Haftasında beşiktaş, i̇zmir'de altay ile karşı karşıya geldi. Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan tam 11 futbolcu kadroda yer . Mücadele bornova aziz kocaoğlu stadyumu'nda oynanıyor. Futbol takımımız, yeni sezon öncesi türkiye'deki ilk hazırlık maçını bugün (29 temmuz) i̇zmir'de altay ile yapacak. Haftanın açılış maçında altay ile beşiktaş karşı karşıya geldi. Dakikada gökhan töre'nin sağ kanattan yaptığı ortada . Haftasında oynayacağı altay maçının kamp kadrosu belli oldu. Karşılaşmada fırat aydınus görev alıyor.

Haftasında beşiktaş, i̇zmir'de altay ile karşı karşıya geldi. Mücadele bornova aziz kocaoğlu stadyumu'nda oynanıyor. Altay ile beşiktaş bugüne kadar 87 maçta karşı karşıya gelmiştir. Haftanın açılış maçında altay ile beşiktaş karşı karşıya geldi. Dakikada gökhan töre'nin sağ kanattan yaptığı ortada .

Altay ile beşiktaş bugüne kadar 87 maçta karşı karşıya gelmiştir. 6z41vu R Mrqdm
6z41vu R Mrqdm from images2.minutemediacdn.com
Karşılaşmada fırat aydınus görev alıyor. Futbol takımımız, yeni sezon öncesi türkiye'deki ilk hazırlık maçını bugün (29 temmuz) i̇zmir'de altay ile yapacak. Altay ile beşiktaş bugüne kadar 87 maçta karşı karşıya gelmiştir. Haftasında oynayacağı altay maçının kamp kadrosu belli oldu. Haftanın açılış maçında altay ile beşiktaş karşı karşıya geldi. Mücadele bornova aziz kocaoğlu stadyumu'nda oynanıyor. Dakikada gökhan töre'nin sağ kanattan yaptığı ortada . Haftasında beşiktaş, i̇zmir'de altay ile karşı karşıya geldi.

Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan tam 11 futbolcu kadroda yer .

Altay ile beşiktaş bugüne kadar 87 maçta karşı karşıya gelmiştir. Mücadele bornova aziz kocaoğlu stadyumu'nda oynanıyor. Futbol takımımız, yeni sezon öncesi türkiye'deki ilk hazırlık maçını bugün (29 temmuz) i̇zmir'de altay ile yapacak. Dakikada gökhan töre'nin sağ kanattan yaptığı ortada . Karşılaşmada fırat aydınus görev alıyor. Haftasında beşiktaş, i̇zmir'de altay ile karşı karşıya geldi. Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan tam 11 futbolcu kadroda yer . Haftasında oynayacağı altay maçının kamp kadrosu belli oldu. Haftanın açılış maçında altay ile beşiktaş karşı karşıya geldi.

Beşiktaş Altay Maçı / 79ezcsfrppp0vm - Karşılaşmada fırat aydınus görev alıyor.. Haftasında beşiktaş, i̇zmir'de altay ile karşı karşıya geldi. Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan tam 11 futbolcu kadroda yer . Mücadele bornova aziz kocaoğlu stadyumu'nda oynanıyor. Futbol takımımız, yeni sezon öncesi türkiye'deki ilk hazırlık maçını bugün (29 temmuz) i̇zmir'de altay ile yapacak. Karşılaşmada fırat aydınus görev alıyor.